Een tweedehands iPhone kopen

Tweedehands iPhone

Ben je opzoek naar een iPhone, maar ja, ook al vergelijken we op onze site prijzen en proberen we de goedkoopste online winkel te vinden, een iPhone kopen is duur. Wens je minder geld uit te geven aan een iPhone? Dan is een tweedehands iPhone een mogelijkheid.

De prijs van een nieuwe iPhone loopt snel op. Een tweedehands iPhone is goedkoper en je kan zelfs een tweedehands iPhone kopen met garantie. Het is natuurlijk uitkijken waar je een tweedehands iPhone koopt. Er zijn meerdere professionele verkopers van tweedehands iPhone’s. Je hebt kleinere winkeltjes en je hebt grote aanbieders die reeds jarenlange ervaring hebben.

Waar koop je beste een tweedehands iPhone?

LeappZoals reeds gezegd zijn er meerdere aanbieders. Leapp is een van oorsprong Nederlands bedrijf met een héél goede reputatie in tweedehands Apple producten. Reeds 5 jaar hebben ze ervaring in refurbished Apple producten. Sinds 2015 is Leapp actief in België en heeft intussen 5 winkels open in België, in heel Europa zijn er 24 winkels. Leapp is wat ons betreft dus de ideale partner voor je tweedehands Apple product.

Naast de ervaring die Leapp heeft is de service belangrijk. Ook hier scoort Leapp uitstekend! Zoals gezegd zijn er 5 fysieke winkels, heb je een probleem met je online aankoop? Dan kan je uiteraard terecht in 1 van de 5 winkels. uiteraard heb je bij je aankoop ook recht op garantie. Bij Leapp heb je recht op 2 jaar garantie op een refurbished (of tweedehands) iPhone. Daarnaast kan je binnen de 14 dagen je product terug sturen en krijg je je geld uiteraard volledig teruggestort.

En particulier een iPhone kopen?

Dat kan natuurlijk ook, nadeel is wel dat je geen garantie hebt. In geval van een technisch probleem heb je dus geen backup en moet je vaak zelf voor de kosten opdraaien. Denk hieraan, want een herstelling is vaak heel erg duur!

Welke iPhone tweedehands kopen?

Veel hangt natuurlijk af van je budget. Zelf raden we aan om tenminste een iPhone 5s te kopen. De iPhone 5s beschikt over hardware die je zeker nog enkele jaren plezier zal geven aan je iPhone. Je kan, wanneer je minder budget hebt, kiezen voor de iPhone 4, 4s of iPhone 5 maar dan zal je minder lang kunnen genieten van updates voor je toestel.

Dus in het kort aangeraden tweedehands iPhone’s zijn:

Heb je vragen? Opmerkingen of twijfels? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we beantwoorden je vragen met plezier. Bij ons krijg je snel en eerlijk een neutraal antwoord. Je kan ons bereiken via het contactformulier of in een reactie onder dit bericht.

 

Send this to a friend