De iPhone X kopen in België

Je zou voor minder de iPhone X kopen. 10 jaar iPhone wordt gevierd met de iPhone X (spreek uit iPhone ten) de krachtigste en mooiste iPhone ooit! Met een scherm die van rand tot rand gaat en de eerste iPhone ooit die van gezichtsherkenning gebruik maakt.

iPhone X kopen in België

Een oogstrelend OLED scherm, een scherm die van rand tot rand gaat. Met gezichtsherkenning, of Face ID zoals Apple het zelf noemt kan je je toestel ontgrendelen. Qua design heeft Apple zichzelf weer helemaal overtroffen de iPhone X is een streling voor het oog. De iPhone X is van gemaakt van het sterkste glas zowel vooraan als achteraan met een prachtige afwerking van staal. De iPhone X is de krachtigste iPhone ooit, dankzij zijn A11 Bionic chip, hij kan draadloos opladen en ook snelladen is mogelijk. 50% opladen in 30 minuten tijd.

Daarnaast beschikt hij over 2 12MP camera’s achteraan die bovendien zijn uitgerust met een optische beeldstabilisatie. De iPhone X is beschikbaar is 2 kleuren. Spacegrijs en Zilver en heeft twee opslag varianten, 64 GB en 256 GB. Het spreekt voor zich dat er geen verschillen zijn tussen beide modellen.

iPhone X kopen in België

De iPhone is kan in België gereserveerd worden bij Apple vanaf 27 oktober 2017, en is officieel beschikbaar vanaf 3 november 2017. Door de grote vraag bij de lancering van het toestel heeft Coolblue besloten geen reservaties te aanvaarden voor de iPhone X.

in de tabellen onderaan deze pagina kan je lezen waar de iPhone X kan gereserveerd worden. Wij passen deze tabellen meermaals per dag aan. Wil je zo snel mogelijk je iPhone X kopen? Dan raden we aan om online te reserveren bij MediaMarkt of Art & Craft. Van zodra er ergens voorraad is lees je dat hier op deze pagina.

Waarom iPhone X Online kopen?

Wanneer je online aankoopt heb je sowieso het recht om binnen de 14 dagen je aankoop terug te sturen. Is je aankoop defect? Stuur je aankoop terug en je krijgt een nieuw toestel, bij aankopen in een winkel moet je dan meteen aanspraak doen op je garantie. Bovendien geniet je via je kredietkaart (Visa/Mastercard) een gratis aankoopbescherming.

Liever een iPhone 8?

iPhone X
64 GB€ 1159
Nu reserveren
€ 1159
Nu reserveren
€ 1159
Geen voorraad
€ 1159
Nu reserveren
€ 1159
Nu reserveren
€ 1159
Nu reserveren
€ 1159
Leveringstijd:
6 weken
256 GB€ 1329
Nu reserveren
€ 1159
Nu reserveren
€ 1329
Geen voorraad
€ 1329
Nu reserveren
€ 1329
Nu reserveren
€ 1329
Nu reserveren
€ 1329
Leveringstijd:
6 weken

Send this to a friend