De iPhone SE kopen in België

iPhone SE Kopen in België

Wie opzoek is naar een iPhone voor minder geld en met uitmuntende hardware aan boord moet bij de iPhone SE zijn. Hij is compact, robuust en een echte krachtpatser. Een iPhone SE kopen is waar voor je geld krijgen!

De iPhone SE is gelanceerd door Apple in maart 2016. Qua design is hij gebaseerd op de iPhone 5s, een mooi design dus maar daar houdt de vergelijking op met zijn voorgangen de iPhone 5s. De iPhone SE is het enige 4 inch model dat Apple op dit moment in zijn gamma heeft.

Kleine krachtpatser

De iPhone SE mag dan wel zoals gezegd qua uiterlijk heel hard gelijken op de iPhone 5s. Intern is hij zo goed als gelijk aan de iPhone 6s. Hij heeft dezelfde zeer krachtige A9 chip. De iPhone SE beschikt ook over Touch ID waarmee je je iPhone kan ontgrendelen. De Camera achteraan is eveneens gelijk aan die van de iPhone 6s, een 12MP camera die 4K kan opnemen en waarmee je ook Live foto’s kan nemen.

Een iPhone SE kopen is dus niet zomaar een “Budget” iPhone kopen. Je koopt een kleine krachtpatser waarmee je zeker waar voor je geld krijgt. Hier vind je alvast enkele punten waarom het een goed idee is de iPhone SE te kopen.

iPhone SE kopen in België

In onderstaande tabellen kan je de prijzen en beschikbaarheid vinden van de iPhone SE. Wil je je toestel vandaag nog? Dan raden we aan om online te bestellen bij MediaMarkt, na betaling mag je je toestel binnen de twee uur afhalen in de MediaMarkt van je keuze. Bij Coolblue kan je dan weer kiezen voor een levering aan huis op de dag zelf. Woon je in Oost Vlaanderen? Dan verdient Art & Craft zeker je aandacht. Je kan online je toestel reserveren en betalen en dezelfde dag afhalen in hun winkel.

Waarom je iPhone Online bestellen?

Wanneer je online aankoopt heb je sowieso het recht om binnen de 14 dagen je aankoop terug te sturen. Is je aankoop defect? Stuur je aankoop terug en je krijgt een nieuw toestel, bij aankopen in een winkel moet je dan meteen aanspraak doen op je garantie. Bovendien geniet je door je aankoop met kredietkaart (Visa/Mastercard) van een aankoopbescherming.

 

Prijzen iPhone SE

iPhone SE
Vragen? Twijfels?
32 GBVanaf € 299
Levering ook
op zaterdag
Vanaf € 319
Levering
volgende dag,
ook op zondag
Vanaf € 339
Levering ook
op zaterdag
€ 419
Levering
volgende
werkdag
(32 GB)
128GB€ 429
Levering ook
op zaterdag
€ 449
Levering
volgende dag,
ook op zondag
€ 429
Levering ook
op zaterdag
€ 529
Levering
volgende
werkdag

Send this to a friend