Beste prijs

iPhone 6 (32GB) nu voor een spotprijs te koop

€ 395,99 € 449

iPhone 6 32GB Grijs bij Coolblue

Voor wie een iPhone SE te klein is en liever een groter scherm wilt, maar tegelijk geen € 600 of meer wil betalen voor een iPhone is er goed nieuws. Je kan momenteel (nog tot middernacht) een iPhone 6 kopen aan een heel mooie prijs.

Coolblue heeft momenteel de iPhone 6 Grijs 32GB in de aanbieding staan voor slecht € 399. Dat is amper € 50 meer dan wat de gangbare prijs is voor een 16GB iPhone SE. Is een iPhone SE iets te klein voor jou en zoek je een iPhone voor ongeveer dezelfde prijs. Dan is deze iPhone het ideale toestel voor jou.

Is het een goed idee deze iPhone 6 te kopen?

iPhone 6 kopenZeer zeker! Deze iPhone 6 beschikt over een A8 processor, 1GB RAM, 32GB opslag, een prima 8MP camera aan de achterzijde. Met zijn grootte van 4,7inch is hij aanzienlijk groter dan de iPhone SE en toch makkelijk te bedienen met 1 hand. De toestellen zijn ook volledig nieuw, het zijn dus geen “refurbished” modellen.

De iPhone 6 is eveneens compatibel met iOS 11, het nieuwe besturingssysteem van Apple die we dit najaar mogen verwachten. Je koopt dus zeker geen kat in een zak. Bevalt het toestel je niet? Dan heb je 14 dagen bedenktijd, je hoeft zelfs geen reden op te geven waarom je het toestel niet aan je wensen voldoet.

Wat ons betreft een absolute aanrader dus voor wie een iPhone wenst, voor wie de iPhone SE iets te klein is, liever een groter model wenst voor hetzelfde budget.

iPhone 6 32GB Grijs

iPhone 6 32GB Grijs bij Coolblue

€ 395,99 € 449

Nico

Bezeten door Apple nieuws, stichter van Apple Nieuws Vlaanderen en geeft graag goede raad aan mensen die Apple producten willen kopen.

1 Comment
  1. Reply
    Kenneth V 6 Augustus 2017 at 17:55

    Bedankt voor de tip, ik heb er mij net eentje besteld

Wat denk jij?

Send this to a friend