Waarom een iPhone SE kopen nog steeds een goed idee is

De iPhone SE, de vreemde eend in de bijt. Hij is uiterlijk de tweeling broer van de van de iPhone 5(s) en innerlijk heeft hij veel weg van de iPhone 6s. Een mengeling die de geboorte gaf van de meest ondergewaardeerde iPhone ooit. De iPhone SE, dit is waarom de iPhone SE kopen nog steeds een goed idee is.

Toen Apple in maart 2016 de iPhone SE lanceerde waren de meningen gemengd. Eigenlijk was de iPhone SE de herintroductie van de iPhone 5 met quasi dezelfde hardware van de iPhone 6s. Menige media spraken van een stap terug, het was een opdondertje van Apple. Maar de specificaties verbaasden velen. De iPhone SE is een kleine krachtpatser en is zeker het overwegen waard. Waarom een iPhone SE Kopen:

1. De prijs

We beginnen met zijn grootste troef, de prijs. Een jaar na zijn introductie zijn de prijzen verder gezakt. Wie onze vergelijkingstabellen bekijkt zal zien dat de iPhone SE momenteel tot €120 goedkoper is dan bij de introductie. Je moet het dan wel stellen met 16GB maar dankzij de onlangs geïntroduceerd APFS technologie van Apple kan je veel meer halen uit die 16GB.

2. Ideaal klein scherm

Het scherm van de iPhone SE is kleiner dan die van de iPhone 6s en van de iPhone 7. Sommige mensen vinden het scherm van de nieuwste iPhones te groot, dan is het scherm van de iPhone SE ideaal. Je kan hem ook makkelijker kwijt in je broekzak. Ook voor tieners is deze iPhone een ideale keuze!

3. Up-to-date hardware

De grootste troef van de iPhone SE is zijn hardware. binnenin vind je er dezelfde hardware als van de iPhone 6s die aanzienlijk duurder is trouwens. Het enige wat je niet terugvind op de iPhone SE is 3D-Touch. Is dat een gemis? Nee helemaal niet, in de praktijk wordt 3D-Touch amper gebruikt door de iPhone gebruikers. Verder beschik je over Touch ID, een 12 megapixel camera aan de achterkant, de A9 chip, een Retina scherm en natuurlijk ook 4G. Deze iPhone heeft werkelijk alles aan boord wat een premium smartphone zou moeten hebben.

4. Prima camera

iPhone SE cameraJe krijgt een prima camera, zoals gezegd is de camera op de achterkant een 12 megapixel camera. Je kan dus met deze kleinere iPhone prachtige foto’s maken. Bovendien kan die zelfs 4K video’s maken. Say what? Ja ja 4K videos, maar dat is niet alles, ook slow motion videos is een van de vele mogelijkheden. Zoals gezegd, deze kleine snoodaard is zijn geld echt waard.

5. Klaar voor de toekomst

Dankzij de (nog steeds) recente hardware die Apple gebruikt voor de iPhone SE mag je er zeker van zijn dat dit toestel nog met gemak 5 jaar mee kan. Ook toekomstige iOS updates zullen geen probleem geven. Met andere woorden een iPhone SE kan je kopen met een gerust hart. Hij is future proof.

De iPhone SE is een jaar na zijn introductie nog steeds een zeer aan te raden toestel, zeker gezien zijn huidige prijs. Wie de prijzen goed vergelijkt op onze site zal zien dat je een behoorlijk voordeel kan doen. Sommige 16GB modellen worden momenteel aan zeer lage prijzen verkocht, en met 16GB kan zeker wat. Is 16GB niet voldoende dan kan je nog kiezen uit 32GB 64Gb en 128GB modellen.

Prijzen iPhone SE

iPhone SE
Vragen? Twijfels?
32 GBVanaf € 299
Levering ook
op zaterdag
Vanaf € 319
Levering
volgende dag,
ook op zondag
Vanaf € 339
Levering ook
op zaterdag
€ 419
Levering
volgende
werkdag
(32 GB)
128GB€ 429
Levering ook
op zaterdag
€ 449
Levering
volgende dag,
ook op zondag
€ 429
Levering ook
op zaterdag
€ 529
Levering
volgende
werkdag

Tags:

Nico

Bezeten door Apple nieuws, stichter van Apple Nieuws Vlaanderen en geeft graag goede raad aan mensen die Apple producten willen kopen.

1 Comment
  1. Ik ben het er helemaal mee eens. Het si echt een top toestel voor die prijs! Vorige maand nog eentje gekocht en dik tevreden van onze keuze.

Wat denk jij?

Send this to a friend