Black Friday: kortingen op iPhone’s

 Opzoek naar Black Friday iPhone kortingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Deze week is het “Black Friday”, webwinkels strooien met kortingen. Black Friday wordt ook wel de start genoemd van de inkoopperiode voor de eindejaarsfeesten. Het is dus de moment om die grote aankoop te doen.

Een iPhone is een zeer mooi geschenk, of voor jezelf of voor iemand die je graag hebt. Maar tegelijk is het een duur geschenk. Je hebt er dus alle voordeel bij om op Black Friday je iPhone te kopen. Na Black Friday en Cyber Monday zien we vaak de prijzen weer stijgen. Wist je trouwens dat Cyber Monday de maandag is die volgt op Black Friday? Op Cyber Monday kan je vaak ook nog scherpe prijzen noteren op multimedia.

CentralPoint: Apple Mega Madness

Apple Mega Madness NL 300 X 250Ter gelegenheid van Black Friday en Cyber Monday is het Apple Mega Madness week bij Centrpoint. Vanaf maandag 21 november 2016 tot en met 28 november zijn er ongekend hoge kortingen op iPhone‘s en andere Apple producten.

Ben je dus opzoek naar Black Friday iPhone kortingen dan kan je vanaf maandag al je voordeel doen bij CentralPoint.
 
 

Apple Mega Madness kortingen: een overzicht

Black Friday iPhone kortingen

Ook andere webshops zullen korting geven op iPhone’s en andere Apple producten. Van zodra we kortingen zien gaan we deze hier op deze pagina een overzicht plaatsen van de kortingen. Voor kortingen op andere Apple producten zoals MacBook’s, iMac’s of de Apple TV kan je terecht op MacKopen.be.

Overzicht kortingen

Van zodra we weet hebben van bepaalde kortingen dan plaatsen we deze hieronder. Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van alle kortingen.

MediaMarkt

20€ korting op iPhone 7 32GB

(Wordt nog aangevuld)

Art & Craft

20€ korting op iPhone 7 32GB

(Wordt nog aangevuld)

Nico

Bezeten door Apple nieuws, stichter van Apple Nieuws Vlaanderen en geeft graag goede raad aan mensen die Apple producten willen kopen.

We will be happy to hear your thoughts

Wat denk jij?

Send this to a friend